Make your own free website on Tripod.com
dejan-grofdv downloadirajte dur je besplatno smeenje do solzi misli pa ce smislis iskri na mudrosta plitok ti e dzebot? vesti auuu tarot veli ce bidis bogat!!!!!!! koj e dete moze da go cita ova fakti(ama ne e vesnik) chat vo zivo sportsko kladenje vo zivo.ozbilen sum zenite velat deka se intelegentni.pa dokazite se zeni### imate prasanja? napravete nesto romanticno za vasiot sakan/a se plasite od duhovi i drugi abnormalni sustestva?togas ne citaj revija na film(rekla kazala-2005) abe ne ste deca.stranava e za 12 i pomalku godini---igri

rekla-kazala

dejan-grofdv

 

                                          ZARADITE BEZ POCETNOG ULAGANJA

 

 

         Na samom pocetku zeleo bih da vas pitam: Da li imate nekoliko prijatelja, rodbinu, poznanike, komsije....?

Verovatno se pitate kakve veze to ima sa poslom koji vam nudim?

         Bice najbolje da krenemo redom. Posao koji nudim je i vise nego jednostavan. Sto ce reci da vam nije potrebno nikakvo pocetno ulaganje, znaci ne trebate mi slati nikakav novac. Potrebno je samo malo dobre volje i malo upornosti. Potrebno je odvojiti malo vremena u toku dana, kao i to da vam je za ovaj posao potreban pristup ka internetu. I mozete startovati sa radom.

         Ovaj posao se radi za firmu „Resource-A-Day“  I nije posao u kojem cete morati da posecujete sajtove kako bi skupljali poene koji nose odredjenu cifru novca. Ovde se radi zapravo o tome da ce ceo vas zadatak biti da pronalazite ljude, saradnike koji ce se poput vas ukljuciti u posao. I to naravno besplatno. Kao sto bi se i vi ukljucili.

 

        Kako zapravo funkcionise posao?

 

Odgovor je: Sasvim jednostavno.  Onog momenta kada se ukljucite u posao, na vas racun ce stici 10$(dolara) i to  zato sto ste se ukljucili u posao. I tada nastupate. Potrebno je sto je i u vasem interesu da ukljucite sto vise ljudi, jer cete tako i vi sami zaraditi vise novaca.

E sada dolazimo na pocetak ovog pisma. Nije potrebno da moljakate ljude, da ih ubedjujete kako je to dobar sistem za zaradu. Potrebno je za pocetak da stavite sve poznanike koji imaju pristup internetu i da im jednostavno predlozite ovaj posao. Verujte da ce mnogi od njih posto vide da ne moraju da ulazu ni dinar za pocetak posla, ako nista drugo onda cisto iz radoznalosti se ukljuciti u posao. Neki od njih ce ubrzo i napustiti posao, ali to ne treba da vas zabrinjava.

Postoji i mogucnost trazenja saradnika putem besplatnih malih oglasa.

         

           Evo sada cu vam dati primer.

 

U ovom poslu postoji dostizanje nekoliko nivoa, i to od  I do IV nivoa. Sta to znaci?

Jednostavno, firma „Resource-A-Day“ vas ne placa samo za direktne clanove, vec i za onim koje uclane vasi saradnici. Takodje vas placa i za uclanjenje koje izvrse od saradnikovih saradnika saradnici. Evo da vam to uprostim.

Naime za svakog uclanjenog saradnika vi od firme dobijate 0,40$ Vas saradnik kada uclani jednog clana, Vi dobijate 0,20$. Zatim kada taj saradnik uclani saradnika vi dobijate 0,05$, i na kraju kada i cetvrti saradnik u nizu uclani saradnika vi dobijate 0,03$. I ovo cu vam uprostiti, i to bi izgledali ovako:

I nivo-0,40$

II nivo-0,20$

III nivo-0,05$

IVnivo-0,03$

Na primer da nadjete 10 clanova i da ih uclanite, i da svi od njih urade isto sto i vi i da se to nastavi dalje u dubinu, to bi onda izgledalo otprilike ovako:

I nivo

10(vasih direktnih clanova) x 0,40$=4$

II nivo

10(vasih clanova)x10(njihovih clanova)=100x0,20$=20$

III nivo

10x10x10x10=1000x0,05$=50$

IV nivo

10x10x10x10=10000x0.03$=300$

I kada to sve saberete(4$+20$+50$+300$)=374$+10$(Pare koje ste zaradili pri ukljucenju)=384$

 

I to je to. Naravno vi cete uclaniti mnogo vise saradnika od 10. Jedini uslov koji je firma postavila je taj sto vam cek salje tek kada na racunu budete imali 50$. To je iz razloga sto im se ne isplati slati cekove na manji iznos.

 

Ukoliko ste se odlucili da ne radite ovaj posao, Bio bih vam veoma zahvalan kada bi me o tome obavestili. Hvala.

 

Ukolikoste se odlucili da ipak pokusate sa poslom, evo sta treba da radite:

 

Prvi korak je da posetite sajt: http://www.resource-a-day.net/member/index.cgi?Dejan  Kako bi se mogli uclaniti.

 

Kako cete to uraditi?

 

Postupak je vrlo jednostavan. Znaci kada se konektujete na Internet i kda vam se otvori stranica sa adrese gore navedene, potrebno je sledece uraditi:

1.Kada se otvori stranica u gornjem desnom uglu videcete natpis na kome pise: SUBSCRIBE CLICK HERE

Kliknite na to i otvorice vam se nova stranica.

 

2.Kada se otvori nova stranica, u sredisnjem delu cete naci deo u kojem pise : JUST ENTER YOUR EMAIL ADDRESS TO SUBSCRIBE U prazno polje unesite svoju mail adresu i pritisnite SUBSCRIBE.

 

3.Kada ste to obavili, za nekoliko trenutaka, ili da se bolje izrazim za nekoliko sekundi ce vam na vasu adresu stici mail pomocu koga cete se uclaniti. Kliknite na prvu adresu i popunite formular. Kada to odradite ponovo cete dobiti mail u kome vas obavestavaju da ste postali clan. Poslace vam vase podatke koje ste uneli radi provere. Takodje ce vas obavestiti da ste vec dobili bonus od 10$. I da su postavili vasu internet stranicu, pomocu koje cete odradjivati posao. I to bi bilo to. Moram samo jos da vam kazem da cete dobijati svakodnevne dnevne izvestaje.

 

Nadam se da sam bio dovoljno jasan. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno pitajte. Nadam se da cete uzivati u poslu. Jer ovo je zaista jedinstvena prilika da iz kuce putem interneta zaradite a da pri tom ne morate vrsiti nikakva novcana ulaganja.

 

Ukoliko se uclanite, mozemo i dalje ostati u kontaktu i da se savetujemo.

 

puno srece, i zdravlja

 

s’postovanjem

Dejan v.

grofdv@neobee.net

Enter content here

Enter supporting content here